Termeni si Conditii privind utilizare Siteului Nostru

TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITEULUI NOSTRU

TERMENI SI CONDITII GENERALE

(CONVENTIA/CONTRACTUL INTRE PARTI)

Bine ati venit pe site-ul www.fomcotruckservice.ro!

Acest document stabileste termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.fomcotruckservice.ro si implicit modalitatea de achizitionare a produselor comercializate prin intermediul acestuia, astfel incat va rugam sa parcurgeti acest material cu atentie.

Daca nu acceptati termenii si conditiile stipulate in acest document, va rugam sa nu accesati si sa nu utilizati site-ul si informatiile dispuse aici.

Site-ul, serviciile si continutul www.fomcotruckservice.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea Dvs. fara nicio modificare, a conditiilor din prezentul acord. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Fomco, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile Generale" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.fomcotruckservice.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord, periodic.

1. DEFINITII SI TERMENI

Termenii "Fomco Prodimpex", “Fomco”, "site-ul ", "noi", "compania/societatea",”vanzator” reprezinta firma FOMCO PRODIMPEX S.R.L., cu sediul social in Jud. Mures, Cristesti, str. Principala, nr.801/E, CP 547185, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26/742/2002, CUI RO14895283, tel. receptie: 0265-318008, fax: 0265-318008, e-mail: office@fomco.ro. Pentru o prezentare detaliata a companiei noastre si a profilului de activitate al acesteia va rugam parcurgeti sectiunea “Despre noi” din cadrul site-ului.

Termenii “Politicile site-ului”, “Modalitati de functionare ale site-ului”, "Termeni si conditii", “Regulament", "Acord", “Intelegere/Conventie", “Document” sunt folositi pentru a desemna prezenta conventie intre parti, contractul la distanta.

Cumparator/Client/Partener – persoana fizica/persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda si care obtine acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Fomco (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Fomco si acesta.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Site – domeniul www.fomcotruckservice.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site. Pentru o mai buna interpretare a modalitatii de plasare a unei comenzi, va rugam sa parcurgeti si sectiunea ”Cum cumpar” din cadrul site-ului.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului, ca urmare a intelegerii intre parti. Pentru o cunoastere amanuntita a serviciilor pe care Fomco le ofera clientilor sai, va rugam sa vizitati sectiunea „Servicii”/”Categorii”.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

Contract – reprezinta prezentul document si toate politicile care guverneaza functionarea site-ului, asupra carora cumparatorul isi ofera acordul on-line/contractul la distanta incheiat intre parti, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului; cat si toate notificarile/comunicarile in format electronic existente intre vanzator si cumparator in sensul primirii si acceptarii ofertei.

Continut

toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator si/sau reprezentantii/angajatii sai, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada, daca este cazul.
date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail), asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Pret de vanzare – pretul final al unei unitati de produs, incluzand TVA-ul aferent, adaosul comercial, taxa verde si celelalte taxe prevazute de legislatia in vigoare. Pretul de vanzare NU include taxa de transport. La pretul de vanzare afisat se va adauga taxa de transport, conform preturilor stabilite de sistemul de curierat ales, in functie de cantitatea si greutatea produsului.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre Fomco, cumparatorului, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora in cuprinsul site-ului.

Restrictii/suspendare cont – Fomco isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge contul oricarui cumparator, in cazul justificat in care considera ca accesul pe site si existenta contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Toate comunicarile in format electronic vor fi considerate parte integranta a contractului la distanta.

Confirmarea primita de catre cumparator prin e-mail, sau telefonic dupa efectuarea comenzii are rol de informare si reprezinta acceptarea comenzii.

Pentru motive justificate, in functie de stocul disponibil vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii.

Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de expediere a comenzii.

Prezentul document si toate informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site cat si in format electronic de tip e-mail vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/cumparator.
Pentru motive justificate Fomco isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel activitatea Fomco. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu clientii al Fomco, accesand numarul de contact afisat pe site la sectiunea „Contact”.

Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Fomco poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Fomco are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online prin virament bancar, vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane bancare, sau de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta in cazul in care moneda de emitere difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

4. COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

a) in cazul platii online: necomunicarea in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii a dovezii efectuarii platii,

b) datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre cumparator si platit in avans, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt.

5. POLITICA DE RETURNARE A BUNURILOR SI DREPTUL DE RETRAGERE

Ordonanta de Urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, printre care se numara si contractul la distanta, prevede ca inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Solicitarea de retragere a cumparatorului va fi considerata valabila numai in conditiile in care va fi comunicata catre Fomco in forma scrisa, care sa contina declaratia neechivoca prin care își exprimă decizia de retragere din contract. Cheltuielile de returnare in acest caz sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Fomco va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Fomco de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Fomco va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Fomco nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.

6. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Fomco, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Drepturile de autor pentru siglele si sloganele partenerilor nostri, le apartin acestora si sunt reproduse cu acceptul lor.

Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Fomco.

In cazul in care Fomco confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut (ex: Logo-ul companiei), la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

8. CONTUL CUMPARATORULUI PAROLA SI SECURITATEA DATELOR

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Fomco in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Fomco este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 29801, astfel datele Dvs. personale sunt prelucrate in conformitate cu Legea 677/2001. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Fomco are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este de a asigura clientilor Fomco servicii de cea mai buna calitate, precum si daca este cazul, servicii de marketing, reclama si publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Fomco, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Fomco. De asemenea, cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Fomco atat afiliatilor sai.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@fomco.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

10. CONFIDENTIALITATE

Echipa Fomco incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Ca si partener commercial al Fomco intelegi, accepti si va oferiti acordul ca toate informatiile Fomco care v-au fost oferite, indiferent de modul de transmitere, e-mail, telefonic, reprezinta informatii confidentiale ale Fomco si va obligati prin prezenta sa pastrati cu strictete caracterul confidential al acestora. In caz contrar, Fomco e indreptatita a solicita daune-interese.

11. INFORMATII STOCATE AUTOMAT PE COMPUTERUL DVS./COOKIES

Un cookie este o informatie plasata pe calculatorul unui utilizator care identifica informatii despre respectivul utilizator. Exista posibilitatea ca Fomco sa foloseasca pe viitor cookie-uri pentru a oferi o navigare cat mai fluida pe site si pentru a urmari/memora preferintele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi /reclame in functie de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.
Utilizatorii au optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies, pentru dezactivarea acestora. Dar atentie, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru, in sensul in care. nu veti putea vizualiza anumite imagini/accesa anumite optiuni/facillitati.

12. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Fomco si clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Fomco.

13. INFORMATII PRIVIND OBLIGATIVITATEA DE A PROTEJA MEDIUL

Fomco avertizeaza cumparatorii ca deseurile provenite de la oricare din echipamentele achizitionate, incluzand dar nelimitandu-se la echipamente electrice si electronice (DEEE), pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
Fomco va fi exonerata de orice pretentii provenite la la terte persoane si/sau autoritati competente, pentru si importiva oricaror pretentii care au legatura cu necolectarea corespunzatoare si nesortarea deseurilor rezultate din echipamantele achizitionate de cumparator.
14. MODIFICARI ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR GENERALE FOMCO

Fomco isi rezerva dreptul de a modifica periodic continutul prezentului document, cat si continutul oricarei sectiuni a site-ului pe care il gazduieste, fara o notificare prealabila a utilizatorilor site-ului. Dvs. in calitate de utilizator, intelegeti, acceptati si sunteti de accord sa revizuiti periodic prezentul document cat sis a verificati periodic orice politica de functionare a site-ului.

Va multumim ca folositi serviciile noastre. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem un partener de exceptie.

Contact

Str Principala nr 801/E
547185, Cristesti
Mures, ROMANIA

Telefon : 0365-403.015
marketing@fomcotruckservice.ro

My Facebook Page

Spalatorie Auto Targu Mures
Aboneaza-te la newsletter-ul Fomco Truck Service si beneficieaza de oferte SPECIALE
Fomco Truck Service va pune la dispozitie o spalatorie auto in Targu Mures cu spuma activa pentru orice tip de autovehicul. Marimea vehiculului dumneavoastra nu reprezinta o problema. Spalatoria Auto se afla chiar la iesire din Targu Mures, dupa Promenada.