Serviciul de top pentru toate marcile

Compania Bosch a fost infiintata de catre Robert Bosch in Stuttgart in 1886 si este cel mai mare furnizor de componente auto conform incasarilor in 2011.

Bosch este producator de componente auto ( inclusiv frane, sisteme de control si electrice, sisteme pentru combustibil, generatoare ), produse industriale si materiale de constructie (incluzand unelte de constructie, sisteme de securitate si aparate de uz caznic).

Compania Bosch este prezenta cu 350 filiale si companii regionale in peste 50 de tari si are service-uri si parteneri de vanzari in peste 150 de tari din intreaga lume.In Romania, Bosch este prezent din anul 1994 cu o societate de distributie de scule electrice, sisteme de incalzire, sisteme de securitate, siguranta si comunicatii, precum si de echipamente auto.

Cu peste 15 000 de service-uri care recomandata produsele Bosh , serviciile oferite din intreaga lume asigura o mai mare siguranta si fiabilitate pe drum. Peste tot, soferii beneficiaza de servicii de top, fie ca aveti nevoie de verificare sezoniera, de calatorie sau reparatii, indiferent de marca autovehiculului detinut, acesta se va afla in cele mai buni maini. De la mecanici la electricieni auto si tehnologii diesel, echipa noastra de specialisti este formate din experti.

Piesele de schimb Bosch impresioneaza prin calitatea lor, fiabilitate si tehnologia inovatoare. Piesele intra in productia in serie doar dupa ce indeplinesc cerinte foarte stricte. Bosch ofera piese de schimb care fac condusul mai sigur, mai confortabil si ecologic. In mod natural, piesele de schimb sunt disponibile pentru aproape toate tipurile de autovehicule.

Website Oficial Bosch

Bosh banner

Les commentaires sont fermés.