Leader in productia de vehicule comerciale si vanuri

 

Fomco Truck Service face parte din reteaua de Ateliere Autorizate si Sub-Dealeri Iveco Truck Services

Iveco, un brand industrial CNH, este un producator global de vehicole comerciale mici, mijlocii si mari, de autobuze si interurbane si autocare, vehicule de stingere ale incendiilor, vehicule de aparare si vehicule off-road pentru constructii si lucrari miniere.

Cu peste 26 000 de angajati peste tot in lume, gama de produse Iveco acopera un segment de productie mic, mijlociu si mare. Iveco dispune de 11 unitati de productie in Europa, Asia, Africa, Oceania si America Latina, unde sunt construite vehicule echipate cu cele mai noi tehnologii. 5000 punte de vanzare si service-uri  in peste 160 de tari garanteaza suport tehnic oriunde un vehicul Iveco lucreaza.

Cu angajamentul pentru eficienta, siguranta si mobilitate de durata, Iveco lucreaza pentru a dezvolta solutii tehnologice cerespecta atat oamenii cat si mediul inconjurator. Iveco investeste in dezvoltarea sistemelor de conducere alternativa de peste 30 de ani. Ofera EEV ( vehicul prietenos cu mediul inconjurator ) pentru motoare ce merg pe diesel sau gaz pentru intregul sau portofoliu.

Website Oficial Iveco

iveco logo

Les commentaires sont fermés.