Valvoline

Primul brand - PRIMUL in inovare

Dr. John Ellis, un medic american, a descoperit proprietatile de lubrifiere ale titeiului in timp ce studia potentiale puterile de vindecare ale petrolului. Uleiul dezvoltat în 1866 a lucrat în mod eficient la temperaturi ridicate si a fost adecvat în special pentru a lubrifia motoarele mari de abur ale perioadei.

Uleiul pentru cilindri Dr. Ellis a ajutat pentru a  se misca mai usor supapele motorului cu abur. Opt ani mai tarziu, el a denumit uleiul de ungere "Valvoline." A fost prima marca din tanara industrie petroliera. Descoperirea lui a rezolvat problemele de supape cauciucate, cilindri corodati si sigilii care curgeau - reusind sa produca o putere mai mare a aburului si cresterea Statelor Unite prin intermediul cailor de cale ferata si de navelor cu abur.

Astazi, lubrifianti Valvoline, produse chimice si produse de ingrijire auto sunt fabricate, comercializate si vandute in mai mult de 100 de tari prin Ashland Consumer Markets (Valvoline), o unitate comerciala al Ashland Inc.

Ashland opereaza o retea mondiala de laboratoare care dezvolta si testeaza produse Valvoline de inalta performanta care merg dincolo de specificatii pentru a oferi utilizatorilor increderea ca vehiculele lor vor da cel mai bun randament.

Cu mai mult de 140 de ani de succes, marca Valvoline este recunoscuta ca un lider în calitatea produselor si serviciilor, cu milioane de clienti fideli din intreaga lume.

Website Oficial Valvoline

valvoline logo

Les commentaires sont fermés.