Calitate Premium

2

Calitate dovedita - Certificate ISO

Misiunea noastra este sa fim recunoscuti in judetul Mures si imprejurimi de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de reparatii si intretinere pentru autoturisme si camioane. Depasirea asteptarilor clientilor  si satisfacerea cerintelor reprezinta obiectivul primordial al companiei Fomco.
Avand in vedere domeniul calitatii, preocuparile companiei in ceea ce priveste promovarea unor solutii globale pentru satisfacerea cerintelor clientilor si depasirea asteptarilor acestora, s-au manifestat prin implementarea in anul 2006 a unui sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2001.

Aceasta certificare impune indeplinirea tuturor activitatilor pe baza de instructiuni si proceduri de lucru, care sunt neincetat imbunatatite si actualizate potrivit cerintelor pietei si ale mediului de afaceri.

In acelasi timp am dobandit si Certificatul Sistemului de Management de Mediu, ce este in conformitate cu cerintele ISO 14001:2004.

In ce consta ?

  • identificam toate aspectele legate de mediu ale activitatilor noastre;
  • folosim o metodologie logica si obiectiva pentru a ierarhiza aspectele in ordinea importantei impactului acestora asupra mediului inconjurator;
  • orientam sistemul de management pentru a putea urmari minimizarea si imbunatatirea unor astfel de impacturi semnificative asupra mediului inconjurator.

Prin furnizarea serviciilor noastre si desfasurarea proceselor, societatea noastra utilizeaza surse neregenerabile de energie si consuma resurse naturale si, in acelasi timp, realizeaza produse secundare sub forma de deseuri.

Certificarea si implementarea unui sistem de management de mediu inseamna adoptarea unei abordari sistematice care are in vedere tratarea aspectelor de mediu ale unei organizatii. Sistemul de management de mediu reprezinta un "instrument” util, care permite organizatiilor de orice tip sau marime sa controleze impactul serviciilor, produselor si activitatilor  lor asupra mediului inconjurator.

Procesul de intretinere sau reparatie a fiecarui autovehicul este supravegheat cu deosebita atentie, operatiunile fiind executate in concordanta cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Oferim o atentie sporita controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem siguranta remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor si a camioanelor.

Toate autovehiculele sunt preluate de catre personal cu mare atentie, iar pe durata reparatiilor ele sunt acoperite si protejate cu huse din plastic de unica folosinta, protectii speciale pentru elementele de caroserie si protectii pentru volan. S-ar putea spune ca in momentul de fata avem unul dintre cele mai bune raporturi pret/calitate, oferind reparatii de inalta calitate.

Avand in vedere ca suntem un service auto multimarca, clientii pot urmari procesul de reparatie al autovehiculelor din incinta special amenajata pentru acestia. Din motive de siguranta, clientii pot avea acces in spatiile de lucru doar insotiti de personalul service-ului si numai pe timpul constatarii defectiunilor reclamate. Aceasta regula are ca scop prevenirea accidentelor si asigurarea securitatii bunurilor ramase in autoturismele din incinta.

Certificat ISO 14 001 Prodimpex recunoasterea calitatii
Certificat ISO 9001 Prodimpex

Contact

Str Principala nr 801/E 547185, Cristesti Mures, ROMANIA Telefon : 0265-318.008 marketing@fomcotruckservice.ro

My Facebook Page