Echipamente moderne

MG_2087

Echipamente Moderne

Pentru a interveni in rezolvarea problemelor de mecanica auto, echipa noastra foloseste aparatura si echipamente de cel mai inalt nivel, recunoscute prin calitate si performanta pe piata de specialitate din intreaga lume. Cu ajutorul acestora, mecanicii nostri vor putea rezolva in timp util toate problemele aparute in functionarea autoturismelor dumneavoastra. Autovehiculul dumneavoastra va fi pe maini bune, deoarece avem cele mai performante echipamente, de la cei mai importanti furnizori mondiali.

         Principalele categorii de echipamente de service-auto sunt :

  • elevatoare
  • echipamente de mecanica generala, scule, testere si utilitati: aer comprimat, lubrifianti, exhaustare
  • echipamente de service-roti
  • standuri de reglaj directie
  • echipamente pentru linia de Inspectie Tehnica Periodica
  • utilaje si scule de tinichigerie
  • echipamente de curatat si pentru dotarea spalatoriei auto
ECHIPAMENTE DE SERVICE ROTI

Echipamentele care stau la baza unui atelier de service roti sunt masina de echilibrat roti si masina de montat/demontat anvelope. In plus, pentru suspendarea masinii si scoaterea rotilor se folosesc elevatoare speciale de service roti sau cricuri, pistoale de insurubat/desurubat prezoane la roti si bineinteles, retea de aer comprimat cu compresor.

ECHIPAMENTE MODERNE PENTRU LINIA DE ITP

In Romania, inspectiile tehnice periodice sunt efectuate de catre Registrul Auto Roman, organism tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului prin prin operatori economici autorizati si monitorizati de RAR. Echipamentele necesare unei linii de ITP sunt: analizor de gaze, stand de testare frane, opacimetru, aparat de testat faruri, detector de jocuri in articulatii, manual sau hidraulic, manometru si subler.

ECHIPAMENTE DE MECANICA GENERALA, SCULE, TESTERE SI UTILITATI

Dintre echipamentele moderne folosite in linia de service general, am putea aminti presele hidraulice, masina de nituit placutele de frana, dozatoare de ulei, aparate electrice pentru desfacut prezoane, aparat de pivotat axele viratoare, aparat de incarcat clima cu freon, si multe altele, de la dulapuri de chei la diverse tipuri de cricuri fixe sau crocodil. Sculele sunt generale si specifice.

Elevatoare-1-1
Presa-Hidraulica-1
Masina Asistenta Rutiera Fomco

Contact

Str Principala nr 801/E
547185, Cristesti
Mures, ROMANIA

Telefon : 0265-318.008
marketing@fomcotruckservice.ro

My Facebook Page