Integritate si Transparenta

Integritate si Transparenta

Integritate si transparenta

Avand la baza o tehnologie de varf, echipa noastra va ofera in cadrul operatiunilor de service auto, servicii de mecanica pentru camioane, autotractoare, autobuze, autocare, dar si pentru remorci si semiremorci. Pentru rezolvarea problemelor de mecanica, unitatea noastra dispune de o echipa performanta de mecanici auto calificati. La noi totul este transparent, clientul putand asista in direct la reparatiile mecanice efectuate la autoturism, sporind astfel gradul de incredere in mecanicii nostri.

Misiunea noastra este sa devenim recunoscuti ca un partener de incredere, stabil, puternic şi profitabil. Un partener care ofera servicii profesionale în mod eficient şi creste in mod dinamic. Succesul nostru se bazeaza pe increderea clientilor construita prin intelegerea nevoilor acestora, pe calitatea si eficienta serviciilor oferite. Imaginea companiei este data de angajatii nostri care participa in mod esential la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili in atingerea succesului.

Dorim sa ne cream relatii de parteneriat durabile, care se bazeaza pe loialitate, corectitudine si transparenta reciproca. Noi ne apreciem partenerii si tinem sa ne cunoastem mai bine si sa dezvoltam relatii durabile cu acestia. Investitia continua in dezvoltarea profesionala a angajatilor si innoirea tehnologica, ne ajuta sa fim capabili sa oferim intotdeauna servicii competitive pentru segmentul de piata in care activam.

Camion Fomco
Clienti Fomco
Camion Galben Fomco Truck Service

Contact

Str Principala nr 801/E 547185, Cristesti Mures, ROMANIA Telefon : 0265-318.008 marketing@fomcotruckservice.ro

My Facebook Page