Integritate si Transparenta

Integritate si Transparenta

Integritate si transparenta

Avand la baza o tehnologie de varf, echipa noastra va ofera in cadrul operatiunilor de service auto, servicii de mecanica pentru camioane, autotractoare, autobuze, autocare, dar si pentru remorci si semiremorci. Pentru rezolvarea problemelor de mecanica, unitatea noastra dispune de o echipa performanta de mecanici auto calificati. La noi totul este transparent, clientul putand asista in direct la reparatiile mecanice efectuate la autoturism, sporind astfel gradul de incredere in mecanicii nostri.

Misiunea noastra este sa devenim recunoscuti ca un partener de incredere, stabil, puternic şi profitabil. Un partener care ofera servicii profesionale în mod eficient şi creste in mod dinamic. Succesul nostru se bazeaza pe increderea clientilor construita prin intelegerea nevoilor acestora, pe calitatea si eficienta serviciilor oferite. Imaginea companiei este data de angajatii nostri care participa in mod esential la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili in atingerea succesului.

Dorim sa ne cream relatii de parteneriat durabile, care se bazeaza pe loialitate, corectitudine si transparenta reciproca. Noi ne apreciem partenerii si tinem sa ne cunoastem mai bine si sa dezvoltam relatii durabile cu acestia. Investitia continua in dezvoltarea profesionala a angajatilor si innoirea tehnologica, ne ajuta sa fim capabili sa oferim intotdeauna servicii competitive pentru segmentul de piata in care activam.

Camion Fomco
Clienti Fomco
Camion Galben Fomco Truck Service

Contact

Str Principala nr 801/E
547185, Cristesti
Mures, ROMANIA

Telefon : 0265-318.008
marketing@fomcotruckservice.ro

My Facebook Page

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Spalatorie Auto Targu Mures
Aboneaza-te la newsletter-ul Fomco Truck Service si beneficieaza de oferte SPECIALE
Fomco Truck Service va pune la dispozitie o spalatorie auto in Targu Mures cu spuma activa pentru orice tip de autovehicul. Marimea vehiculului dumneavoastra nu reprezinta o problema. Spalatoria Auto se afla chiar la iesire din Targu Mures, dupa Promenada.