Nou! Hotel de Anvelope și vulcanizare auto!

Nou! Hotel de Anvelope și vulcanizare auto!

 

Începând cu luna Aprilie, Fomco Truck Service, vă pune la dispoziție două servicii noi: Vulcanizare Auto și Hotel de Anvelope, pentru toate tipurile de anvelope!

Fomco oferă montaj de anvelope pentru autoturisme, 4x4 și autoutilitare, cu prețuri începând de la 60 de lei + TVA!

Păstrarea în siguranță a cauciucurilor în afara sezonului este problematică pentru toată lumea, în special dacă nu dispunem de spațiul necesar pentru depozitarea acestora. Pentru ca anvelopele să nu se deterioreze pe durata depozitării, ele trebuie ținute într-un mediu propice, unde sunt ferite de umezeală, lumină sau soluții care pot afecta cauciucul.

Fomco Truck Service îți oferă acum posibilitatea de a păstra anvelopele mașinii tale în siguranță, în depozitul nostru, pe o perioadă nelimitată de timp, cu prețuri începând de la 80 RON + TVA / set / sezon!

Avantaje Hotel de Anvelope:

  • Păstrezi anvelopele în siguranță
  • Depozitezi anvelopele într-un mediu adecvat
  • Economisești spațiu de depozitare
  • Prelungești durata de viață a anvelopelor

Returnarea anvelopelor către tine, se va face pe bază de programare, iar plata se efectuează la ridicarea acestora din hotel.

Depozitarea anvelopelor îți cauzează bătăi de cap? Nu mai sta pe gânduri! Vino acum cu ele la Hotelul de Anvelope, în Cristești, Str. Principală, Nr. 801/E (în spate la R.A.R.) sau contactează-ne la numărul 0365-403.015!

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu

Spalatorie Auto Targu Mures
Aboneaza-te la newsletter-ul Fomco Truck Service si beneficieaza de oferte SPECIALE
Fomco Truck Service va pune la dispozitie o spalatorie auto in Targu Mures cu spuma activa pentru orice tip de autovehicul. Marimea vehiculului dumneavoastra nu reprezinta o problema. Spalatoria Auto se afla chiar la iesire din Targu Mures, dupa Promenada.