Service Tahografe

Service Tahografe

Statie Verificari tahografe autorizata RAR

Fomco Truck Service S.R.L va ofera solutii in domeniul tahografelor si limitatoarelor de viteza. Tahografele sunt aparate de masura si control, care au rolul sa inregistreze numarul de km efectuati de autovehicule si activitatile soferilor. Tahografele pot fi de trei tipuri: analoage, modulare si digitale. Incepand cu data de 1 ianuarie 2007, montarea tahografelor digitale a devenit obligatorie pentru toate vehiculele aflate la prima inmatriculare.

Serviciile oferite sunt:

  • Comercializare
  • Montare
  • Reparatii
  • Verificari

Caracteristicile Tahografelor digitale

Tahografele digitale combina caracteristicile unui ceas cu cele ale unui vitezometru si care este conectat la motor pentru a inregistra viteza si a determina daca vehiculul stationeaza sau este in miscare.

Acest tahograf permite stocarea in memoria interna de informatii pentru siguranta soferului si preventia perioadelor lungi de condus fara odihna. Informatia salvata in memoria interna a tahografului trebuie descarcata periodic de catre soferi pentru ca datele sa poata fi analizate. Prin analizarea datelor se determina daca regulamentele in vigoare au fost respectate sau nu. In urma analizei datelor se elibereaza rapoarte detaliate.

Tahografele digitale au nevoie de un software special pentru gestionarea datelor, iar pentru descarcare este nevoie de asemenea de dispozitive speciale. In plus, tahograful poate fi folosit inclusiv pentru a citi informatiile stocate pe cardul de sofer.

Chiar daca nu este obligatorie reechiparea autovehiculelor care sunt echipate cu tahograf analogic, cu un tahograf digital, cele inmatriculate pentru prima data trebuie, conform Regulamentelor Europene, sa fie echipate cu un model digital de tahograf. In Romania, Autoritatea Rutiera Romana este singura in masura sa reglementeze utilizarea tahografelor si sa determine tipul de tahograf potrivit pentru inlocuirea unor tahografe analogice care nu functioneaza corespunzator.

Acte Necesare PENTRU EFECTUAREA VERIFICARII TAHOGRAFULUI:

  • 1- cartea de identitate a autovehiculului*
  • 2- buletin de identitate / carte de idetitate
  • * Pentru autovehiculele in leasing se accepta copia cartii de identitate cu stampila firmei de leasing, semnata conform cu originalul.

VERIFICAREA TAHOGRAFULUI NECESITA PROGRAMARE:

Német Sándor - 0735-316.955
Kiss Attila - 0725-530.278
Cîmpian Cristian - 0737-600.864
MG_2130
Tahograf
Tahografe targu mures

Contact

Str Principala nr 801/E
547185, Cristesti
Mures, ROMANIA

Telefon : 0265-318.008
marketing@fomcotruckservice.ro

My Facebook Page

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Spalatorie Auto Targu Mures
Aboneaza-te la newsletter-ul Fomco Truck Service si beneficieaza de oferte SPECIALE
Fomco Truck Service va pune la dispozitie o spalatorie auto in Targu Mures cu spuma activa pentru orice tip de autovehicul. Marimea vehiculului dumneavoastra nu reprezinta o problema. Spalatoria Auto se afla chiar la iesire din Targu Mures, dupa Promenada.