Despre Noi

Despre Noi

Fomco Truck Service inaugurat in vara anului 2010, este un service auto de camioane aflat in continua dezvoltare care ofera toate serviciile de mentenanta necesare unui parc auto. Obiectivul nostru este de a gasi solutii optime si rapide pentru fiecare provocare din partea clientilor nostri. SC FOMCO TRUCK SERVICE SRL (parte a grupului de firme Fomco Group, cunoscuta ca Fomco Prodimpex SRL infiintata in septembrie 2002) doreste sa vina in ajutorul clientilor sai prin oferirea de servicii complete pentru parcuri auto.

In service-ul Fomco Truck Service sunteti intampinat de o echipa de profesionisti in domeniu, care dispune de tehnologie de ultima generatie si capacitatea de a efectua intotdeauna lucrari la cele mai inalte standarde de calitate. Profesionalismul echipelor de service este dobandit atat prin specializari tehnice obligatorii in tara si in strainatate, precum si multe cursuri si traininguri de specialitate, cat si prin importanta experienta acumulata.

Echipa-Service

Top Motive

Sa lucrati cu noi

CALITATE

PREMIUM
Mecanicii nostri vor lucra eficient, reusind sa repare problemele aparute pentru a va putea bucura de functionalitatea autovehiculului in cel mai scurt timp.

ECHIPAMENTE

MODERNE
Pentru a interveni in rezolvarea problemelor de mecanica auto, echipa noastra foloseste aparatura si echipamente de cel mai inalt nivel.

SERVICII

COMPLEXE
Nu e nevoie sa treceti dintr-un service auto intr-altul, echipa noastra fiind specializata pe mai multe domenii pentru un serviciu cat mai complex.

Integritate si

Transparenta
Succesul nostru se bazeaza pe increderea clientilor construita prin intelegerea nevoilor acestora, pe calitatea si eficienta serviciilor oferite.

Realizari

Tot ceea ce am realizat a fost posibil prin seriozitatea si dedicatia cu care am tratat fiecare solicitare, din partea fiecarui client, astfel am reusit sa ne dezvoltam atat portofoliul de servicii cat si dotarile proprii, iar in anul 2010 am inaugurat noul sediu al societatii noastre din Cristesti, jud Mures, unde in momentul de fata avem 16 boxe pentru diferite servicii pentru camioane si alte vehicule inclusiv autoturisme, linie de ITP, spalatorie si vulcanizare, etc.

Colaboratori: Valvoline, Knorr-Bremse, Wabco, Turbo Hoets, Webasto, Eberspächer, Stoneridge

Parteneri autorizati : Iveco, Bosh Truck Service, Schmitz Cargobull Ag

Calitate si Transparenta

Avand la baza o tehnologie de varf, echipa noastra va ofera in cadrul operatiunilor de service auto si servicii de mecanica auto. Pentru rezolvarea problemelor de mecanica unitatea noastra dispune de o echipa performanta de mecanici auto calificati. La noi totul este transparent, clientul putand asista in direct la reparatiile mecanice efectuate la autoturism, sporind astfel gradul de incredere in mecanicii nostri.

Echipa Noastra

Fomco Truck Service Auto & Shop

Service general de camioane si semiremorci
Partener IVECO
Statie ITP autorizata R.A.R. pentru clasele I, II si III de vehicule
Verificari si descarcari tahografe
Service anvelope si spalatorie de camioane
Service tahografe, limitatoare de viteza, statii radio cb, incalzitoare si sisteme de aer conditionat
Piese de schimb si accesorii.

despre-noi-poza-2-768x337