fbpx

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea, parcurgerea, utilizarea acestui website de către dumneavoastră, acceptați necondiționat condițiile generale de acces și utilizare a sitului website-ul www.fomcotruckservice.ro detaliate mai în (”Termeni și Condiții”) precum și respectarea tuturor legilor aplicabile.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.fomcotruckservice.ro și implicit modalitatea de achiziționare a produselor comercializate, astfel încât vă rugăm să parcurgeți acest material cu atentie.

Website-ul, serviciile si continutul www.fomcotruckservice.ro vă sunt oferite conditionat de acceptarea Dvs. fără nicio modificare, a condițiilor din prezentul acord. 

Prin utilizarea website-ului, indicati că ați înțeles și acceptati să respectați “Termenii si Conditiile” noastre. Fomco Truck Services   poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini, fără a avea obligația notificării dumneavoastră în acest sens. Vă recomandăm să vizitați aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor website-ului www.fomcotruckservice.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului accord, periodic.

Prezenții termeni și condiții creează un contract între dvs și Fomco Truck Services  (”Contractul”). Vă recomandăm să citiți cu atenție prezentul Contract și să faceți click pe ”de acord” pentru a confirma înțelegerea și acceptarea prezentului Contract.

Prezentul Contract guvernează utilizare serviciilor oferite de Fomco Truck Services , servicii, prin care dvs., puteți : achiziționa, obține serviciile și bunurile oferite de Fomco Truck Services .

Pentru utilizarea serviciilor noastre, aveți nevoie de un dispozitiv cu acces la internet; cu privire la componentele hardware și software acestea trebuie să fie compatibile (recomandarea noastră este de a avea și în unele cazuri chiar obligatorie ultima versiune); cu privire la accesul la internet, aceasta poate implica anumite costuri din partea dumneavoastră.

Performanța, optimimizarea serviciilor oferite de Fomco Truck Services  poate fi afectată și chiar influențată de factorii de mai sus.

1. Definiții

Pentru o prezentare detaliata a companiei noastre si a profilului de activitate al acesteia vă rugăm să parcurgeți sectiunea “Despre noi”/”Contact” din cadrul website-ului.

VânzătorFomco Truck Services  SRL – denumit în continuare  Fomco Truck Services  , reprezinta societatea comercială Fomco Truck Services  SRL., cu sediul social în CRistești, str.Principală, nr.801E, jud.Mureș, Romania, înregistrată la ORC de pe lângă Tribunalul Mureș sub nr. J26/587/2009, având CUI RO 25672635, tel.: 0265-318008, e-mail: marketing@fomcotruckservice.ro

Utilizator – orice persoană fizică și/sau juridică și/sau orice entitate juridică care accesează, vizualizează, parcurge website-ul.

Website – domeniul www.fomcotruckservice.ro si subdomeniile acestuia

Cumpărator/Client  – orice persoană fizică și/sau persoană juridică și/sau orice altă entitate juridică care își crează un cont în website și/sau inițiază, efectuează o comandă și care obține acces la continutul website-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Fomco Truck Services  (electronic, telefonic, etc.) sau în baza unui acord de utilizare existent între Fomco Truck Services   si acesta.

Cont – sectiunea din website accesata cu o adresă de e-mail și o parolă care permite Utilizatorului inițierea, plasarea, transmiterea comenzii și care conține informații despre Cumpărător/Client și istoricul Cumpărătorului/Clientului în website (comenzi, facturi fiscale, garantii, bunuri, etc.).

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul website-ului intenția sa de a achizitiona produse și/sau servicii de pe website. Pentru o mai bună  interpretare a modalității de plasare a unei comenzi, vă rugăm să studiați și să parcurgeți secțiunea ”Cum cumpăr” din cadrul website-ului.

Contract – reprezintă prezentul document precum și toate politicile care guvernează funcționarea website-ului, asupra cărora cumpărătorul își exprimă consimțământul/ acordul on-line.

Contractul la distanta – este acel Contract încheiat între părți, fără prezența fizică, simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului, cât și toate notificările/comunicările în format electronic sau trimise prin poștă, existente între Vânzător și Cumpărător. 

Produse si Servicii – orice bun sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a înțelegerii între părți. Pentru o cunoaștere amănunțită a serviciilor pe care Fomco Truck Services  le oferă clienților săi, vă rugăm să vizitați secțiunea „Servicii”/”Categorii”.

Campanie – este actiunea de  promovare, expunere în scop comercial, unor produse și/sau servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzator. Orice Campanie care se desfășoară sau se v-a desfășura va fi supus unui Regulamant.

Promoție – reprezintă produsul și/sau serviciul având un preț special puse la dispoziția oricărui Cumpărător..

Continut:

 • toate informatiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător și/sau reprezentanții/angajații săi, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de produsele si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă
 • informatii legate de produsele si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă, daca este cazul.
 • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail,) asupra produselor si serviciilor si/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament sau obligație din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Preț de vânzare – prețul final al unei produs, incluzând TVA-ul aferent, adaosul comercial, taxa verde și celelalte taxe prevăzute de legislația în vigoare. Prețul de vânzare include costurile de transport. 

Specificatii – descrierea tuturor caracteristicilor produsului/serviciului așa cum este precizat în cuprinsul website-ului.

Restrictii/suspendare cont – Fomco Truck Services  își rezervă dreptul de a limita accesul la serviciile sale și de a șterge contul oricărui Cumpărător/Client, în cazul în care consideră ca accesul pe website și existența contului ar putea prejudicia în vreun fel Fomco Truck Services  .

2. Documente contractuale

2.1. Prin înregistrarea și trimiterea unei comenzi pe website, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

2.2. Toate comunicările în format electronic și/sau prin poștă vor fi considerate parte integranta a contractului la distanta.

2.3. Confirmarea primită de către Cumpărător prin e-mail, sau telefon după efectuarea comenzii are rol de informare și reprezintă acceptarea comenzii.

2.4. În funcție de stocul disponibil Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor și/sau serviciilor din comandă. Dacă se modifică cantitatea de produse și/sau servicii din comandă, Vânzătorul va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispozitia Vânzătorului, de către Cumpărător la efectuarea comenzii.

2.5. Contractul se considera încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul e-mail, poștă si/sau telefonic a notificarii de expediere a comenzii.

2.6. Prezentul document si toate informatiile puse la dispozitie de catre Vânzător pe website cât și în format electronic de tip e-mail vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

3. Politica de vânzare online

3.1. Accesul în vederea efectuării unei comenzii îi este permis oricărui Utilizator.
Fomco Truck Services  își rezervă dreptul de a restrictiona accesul oricări client/cumpărător în vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitățile de plata acceptate, în cazul în care consideră că ăn baza conduitei sau al activității clientului/cumparatorului pe website, acțiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel activitatea Fomco Truck Services  . În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu clienții al Fomco Truck Services  , accesând numarul de contact afișat pe website la secțiunea „Contact”.

3.2. Vor fi excluse din website sau ignorate, păreri sau adresări ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

3.3. Fomco Truck Services  poate publica pe website informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de către oricare alt terț cu care Fomco Truck Services  are încheiat contract de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp.

3.4. În cazul plăților online prin virament bancar, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar fără a se nelimita la comisioane bancare, comisioane și/sau conversie valutară aplicată de către banca emitentă în cazul în care moneda de emitere diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta exclusiv numai Cumpărătorul.

4. Comanda

4.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua comenzi pe website, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda prin efectuarea plății prin una dintre modalitățile indicate expres în acest sens.. 

4.2. Din momentul adăugării în coșul de cumpărături, un bun și/sau un serviciu este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui bun/serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage dupa sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

4.3. Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

4.4. Prin finalizarea comenzii, Cumpărătorul consimte ca Vânzătorul să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

4.5. Vânzătorul poate anula comanda efectuată de către Cumpărător, în baza unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație de nicio natură din partea Fomco Truck Services  , în următoarele cazuri :

 1. a) în cazul plății online: necomunicarea în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii a dovezii efectuării plății,
 2. b) datele furnizate de catre client/cumparator, pe website sunt incomplete si/sau incorecte.

4.6. În cazul în care un bun și/sau serviciu comandat de către Cumpărător și plătit în avans, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urma va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea bunului și/sau a serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt.

4.7. Facturarea prețului Produselor achiziționate și a costurilor de livrare se face în lei, pe baza informațiilor privind Comanda și a informațiilor de facturare furnizate de Client în formularul de Comandă sau în contul personal. Fomco Truck Services  nu poate fi ținut responsabil pentru corectitudinea acestor informații sau pentru imposibilitatea deducerii unor cheltuieli determinată de erori în furnizarea acestor informații.

Fomco Truck Services  poate emite facturi după cum urmează:

 1. pentru plățile online, efectuate anterior primirii Produselor, vom emite o factură de avans; sau
 2. pentru plățile ramburs, efectuate la momentul livrării Produselor, vom se emite factura finală la momentul expedierii către Client (și anume la predarea Produselor către curier); sau 
 3. pentru orice fel de corecții (anulări, retur) vom putea emite facturi storno, exclusiv prin metodele, la termenele și cu respectarea prevederilor legale aplicabile. 

Prin formularul de Comandă puteți opta pentru plata Produselor comandate printr-una dintre următoarele metode alternative:

 1. plata online, cu cardul personal sau al firmei pe care o reprezentați dumneavoastră, după caz, în condiții de siguranță deplină prin intermediul serviciilor ………………). Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro), cu condiția ca băncile emitente să le fi activat pentru efectuarea de plăți online; sau
 2. plata ramburs, în numerar sau cu cardul bancar, care se va efectua către curier (în funcție de posibilitățile tehnice ale curierului), la livrarea Comenzii, curierul având obligația de a elibera chitanță care să evidențieze efectuarea plății în numerar. 

Fomco Truck Services  și/sau procesatorul său de plăți nu percep niciun comision de la Client pentru efectuarea plății Produselor, indiferent de mijlocul de plată utilizat.

În cazul plăților online, procesarea datelor de card se realizează în mod exclusiv prin intermediul furnizorului de servicii de plată, iar Fomco Truck Services  nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

În cazul acestor plăți online, Fomco Truck Services  nu va putea fi ținut responsabil pentru niciun cost suplimentar suportat de Client, inclusiv, dar fără a se limita la comisioane de schimb valutar aplicate de către banca emitentă a cardului bancar, dacă acesta este atașat unui cont bancar denominat altă valută.

5. Transferul dreptului de proprietate

5.1.Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea plății din partea Cumpărătorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

6. Livrarea

Fomco Truck Services  depune toate eforturile pentru procesarea Comenzilor şi pentru a vă livra orice Comandă la adresa selectată de dumneavoastră. 

Fomco Truck Services  nu percepe Clienților niciun fel de costuri pentru livrările pe teritoriul României.

Modalitatea și condițiile de livrare ale Comenzilor pot fi diferite în funcție de valoarea totală a Comenzii, de adresa de livrare, greutatea coletului aferent Comenzii, existența unor sărbători legale etc. Pentru livrare, Fomco Truck Services  utilizează serviciile unor firme de curierat consacrate (de exemplu, GLS România, Urgent Cargus sau Fan Curier).

Termenul estimat de livrare este comunicat la confirmarea plasării unei Comenzi și, de regulă, este de 1-3 zile lucrătoare de la primirea e-mailului de confirmare a plasării Comenzii, dar nu poate depăși 15 zile. În perioadele Sărbătorilor de Paște sau de iarnă, în perioada evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor promoții desfășurate de Fomco Truck Services  , livrarea unei Comenzi poate dura între 7 și 10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 30 zile.

Puteți obține informații privind situația livrării Comenzii dumneavoastră în orice moment prin accesarea secțiunii “Comenzi” din contul personal al Clientului. 

7. Oferte și campanii promoționale

Fomco Truck Services, la discreția sa, poate oferi unul sau mai multe Produse la prețuri reduse sau beneficiind de anumite bonificații, cu respectarea prevederilor legale aplicabile. Orice asemenea oferte sunt valabile de la momentul introducerii pe Site și până la data încheierii ofertei, prevăzută pe Site, și nu pot fi folosite pentru comenzi plasate pe Site înainte de data introducerii ofertei sau după data încheierii acesteia. 

Dacă ați plasat o Comandă și prețul Produsului comandat este ulterior redus în urma unei oferte speciale, va fi aplicabil prețul Produsului de la momentul plasării Comenzii dumneavoastră. 

De asemenea, Fomco Truck Services , la discreția sa, poate pune la dispoziție oferte și promoții speciale, personalizate, și ca urmare vă veți putea bucura de asemenea oferte, dar numai dacă ați primit oferta specială respectivă.

Reducerile aferente unei anumite promoții nu pot fi cumulate sau utilizate concomitent cu orice alte oferte ale Fomco Truck Services.

Fomco Truck Services , la discreția sa, unilateral sau în cooperare cu furnizori sau producători, poate determina regulamente specifice pentru campaniile pe care le organizează prin intermediul Site-ului și/sau prin intermediul site-urilor partenerilor noștri. Acestea vor fi aplicabile acelor Produse și/sau Comenzi care vor respecta integral prevederile din regulamentul specific al campaniei relevante, puse la dispoziție pe Site și/sau pe site-urile partenerilor respectivi, în perioada de valabilitate a campaniei și în limita stocului disponibil. Fomco Truck Services  nu garantează disponibilitatea pe stoc a Produselor pentru întreaga perioadă a campaniei.

Fomco Truck Services  poate retrage orice asemenea campanie, oricând pe durata acesteia, la discreția sa, cu informarea consumatorilor conform legii. De asemenea, Fomco Truck Services  își rezervă dreptul de a modifica regulamentul specific al oricărei campanii, inclusiv pe durata acesteia, din motive justificate, cu informarea consumatorilor conform legii.

8. Limitarea responsabilitatii.

Fomco Truck Services  nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagubă directă, dar fără a se limita la: nerealizarea de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca compania a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
 a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii website-ului pe o perioadă limitată de timp, din oricde motive tehnice sau comerciale;
 b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 d) orice alta problema legata de serviciile website-ului.

9. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe website, sunt proprietatea exclusiva a Fomco Truck Services  , acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Drepturile de autor pentru siglele si sloganele partenerilor nostri, le apartin acestora si sunt reproduse cu acceptul lor.

Utilizatorului/ Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Fomco Truck Services  .

In cazul in care Fomco Truck Services  confera în scris, Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut (ex: Logo-ul companiei), la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe website sau a perioadei definite in acord.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

10. Crearea unui cont.

Prin crearea unui cont dumneavoastră sunteți deplin raspunzători de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor furnizate pentru crearea contului, în ceea ce privește user-ul si parola dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati imediat, Fomco Truck Services , in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti website-ul, pentru a fi suguri că, contul dumneravoastră nu va fi utilizat sau accesat de alte persoane. Fomco Truck Services  nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună, paguba morala și/sau materiala, suferită/provocata prin nerespectarea prevederilor de mai sus de către dumneavostră.

11. Protecția Datelor cu careacter persoanal

Fomco Truck Services  prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manual destinate emiterii facturilor de bunuri și/sau servicii, colectarea eventualelor creanţelor legate de acestea precum şi rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfăşurată de Fomco Truck Services  . 

Dumneavostră prin prezenta ați luat la cunoștiință, ați acceptat și vă dați consimțământul liber, ca datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră să intre în baza de date al Fomco Truck Services  numai  în scopuri statistice si de marketing.

Prin  prezenta ați la cunostinta de faptul ca vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

 1. de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
 2. de acces la datele dvs. cu caracter personal;
 3. de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
 4. de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
 5. de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile  legii – in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
 6. de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Fomco Truck Services  : Cristești, str.Principală, nr.801E jud.Mureș sau prin transmiterea unui email la adresa email : marketing@fomcotruckservice.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se cominice, dacă datele cu caracter personal ale dumneavoastră sunt sau nu prelucrate de către Fomco Truck Services ;
 • sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare)
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Informaţii personale sunt informații pe care ni le oferiți și care vă identifică personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, informațiile de facturare sau alte date care pot fi asociate ușor de Google sau Facebook cu astfel de informații, cum ar fi informațiile asociate Contului Google, respectiv Facebook

Fomco Truck Services  utilizează datele cu caracter personal pentru a asigura clientilor/cumpărătorilor servicii de cea mai buna calitate, precum si daca este cazul, servicii de marketing, reclama si publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

12. Newsletter

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) trimis in mod periodic către dumneavoastră, în cazul în care vă  dați acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile prezentului website. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newsletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Dumneavostră trebuie să vă asigurați ca newsletter-ul trimis de catre Fomco Truck Services  ajunge în Inbox. In cazul in care newsletter-ul ajunge în  folder-ul de Spam / Junk / Bulk / Trash, dumneavostră trebuie sa apăsați  pe Not Spam / Not Junk.
Fomco Truck Services  respectă dreptul dumneavostră la intimitate, iar în cazul în care nu doriți să mai primiți newsletter-ele trimise de Fomco Truck Services , este suficient să vă dezabonați. Dezabonarea are loc imediat, iar dumneavostră nu veți mai primi newslettere ulterioare decat dacă vă reabonați.

13. Confidențialitate

Echipa Fomco Truck Services  încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor website-ului. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor website-ului, o experiență online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere, le cunoașteți și v-a-ți dat acceptul.

Dumneavoastră întelegeți, acceptați și vă oferiți acordul ca toate informațiile Fomco Truck Services  care v-au fost oferite, indiferent de modul de transmitere, e-mail, telefonic, reprezintă informații confidențiale ale Fomco Truck Services  și vă obligați prin prezenta să păstrați cu strictete caracterul confidențial al acestora. În caz contrar, Fomco Truck Services  este îndreptățit de  a solicita daune-interese.

14. Cookies

Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un website îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookie-urilor, website-ul reţine, pe o perioadă limitată de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la website sau navigaţi de pe o pagină pe alta.

Pentru a afla mai multe informații despre cookie-ri, vă invităm să accesați Politica de cookies

15. Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Fomco Truck Services  si clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Fomco.

Căi alternative de soluționare a disputelor. Conform reglementărilor UE, operează o platformă voluntară de soluționare a disputelor online accesibilă la următorul link :

http://ec.europa.eu/consumers/odr

16. Informații privind obligativitatea de portejare a mediului

Fomco Truck Services  avertizeaza cumparatorii ca deseurile provenite de la oricare din echipamentele achizitionate, incluzand dar nelimitandu-se la echipamente electrice si electronice (DEEE), pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

 • Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
 • Fomco Truck Services  va fi exonerata de orice pretentii provenite la la terte persoane si/sau autoritati competente, pentru si importiva oricaror pretentii care au legatura cu necolectarea corespunzatoare si nesortarea deseurilor rezultate din echipamantele achizitionate de cumparator.

17. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Generale Fomco Truck Services

Fomco Truck Services  isi rezerva dreptul de a modifica periodic continutul prezentului document, cat si continutul oricarei sectiuni a website-ului pe care il gazduieste, fara o notificare prealabila a utilizatorilor/Clienților/Cumpărărtorilor website-ului. Dvs. in calitate de utilizator/Client/Cumpărător intelegeti, acceptati si sunteti de accord sa revizuiti periodic prezentul document cat si să verificati periodic orice politica de functionare a website-ului.

Va multumim ca folositi serviciile noastre. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem un partener de exceptie.

Scroll to Top