fbpx

Tahografe

Bun venit la Fomco Truck Service – Experți în Verificarea, înlocuirea Tahografelor pentru Flota Dvs. de Vehicule Comerciale!

Servicii Profesionale pentru Toate Tipurile de Tahografe

Fomco Truck Service vă oferă soluții complete și profesionale pentru toate tipurile de tahografe – Analog, Modular, Digital și Smart. Cu o echipă de tehnicieni specializați și experți autorizați Stoneridge, suntem pregătiți să vă asigurăm că toate vehiculele din flota dumneavoastră respectă normele legale privind înregistrarea și gestionarea timpului de conducere.

Servicii de Verificare și Întreținere

Autorizație Stoneridge și Expertiză în Tahografe Smart 2

Suntem mândri să anunțăm că suntem autorizați de Stoneridge, unul dintre cei mai importanți producători de tahografe. Avem competența și cunoștințele necesare pentru a verifica o gamă largă de tahografe (analogice, digitale, smart 1, smart 2) și pentru a vă ajuta cu montarea/activarea tahografelor Stoneridge digitale și a noilor tahografe Smart 2. Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor la verificarea, descărcarea sau schimbarea tahografului, suntem aici pentru a vă oferi soluții complete și conforme cu standardele actuale.

Beneficiați de Servicii Profesionale pentru Tahografele Dvs.

Fomco Truck Service se angajează să ofere servicii de calitate superioară, într-o manieră eficientă și orientată către nevoile clienților. Contactați-ne astăzi pentru a vă programa serviciile de verificare, întreținere sau înlocuire a tahografului și asigurați funcționarea corectă și legală a întregii dumneavoastră flote!

Invităm viitori noștri clienți să profite de cele mai bune prețuri la pachete smart 2 promoționale.

*Menționăm că aceste pachete există pe stoc!

Scroll to Top