Top 5 cele mai bune frigidere auto de la FomcoShop!

Top 5 cele mai bune frigidere auto de la FomcoShop!

 

Ești în spatele volanului și ți-e foame. O cursă lungă, pe un drum pustiu, iar următorul popas, unde ai putea să manânci ceva, se află la zeci de kilometri depărtare?

Dar stai, pentru un șofer de camion care se gândește la sănătatea lui, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă, pentru că are alături un companion de nădejde – frigiderul auto, care îi păstrează mâncarea și băutura rece. Un frigider auto bun te ajută să scapi de grija de a găsi un loc bun unde să mănânci, atunci când ești pe drum.

Deci, care e cel mai bun frigider auto pentru tine? Camionul este considerat ca o a doua casă, sau o casă departe de casă, de aceea un frigider auto este considerat o investiție care te ajută să economisești, pe termen lung. Iată top 5 recomandări de frigidere auto, de la FomcoShop – Totul pentru transportatori.

 

  1. IndelB TB 31A

Frigiderul auto TB 31A produs de indelB are o capacitate de 31 litri și o putere de răcire de până la -10ºC. Poate fi alimentat la curent continuu (12-24V) sau la curent altenativ (115-230V), comutarea între acestea făcându-se automat. TB 31A este un frigider de nouă generație, ce încorporează cea mai nouă tehnologie în domeniu.

Frigiderul auto este echipat cu un compresor extrem de eficient – Secop BD35F (Danfoss) – și dispune de funcție de economisire a energiei (ECO), funcție turbo (MAX) și termostat electric multifuncțional, pentru o gestionare ușoară și economică.  Vezi mai multe detalii aici.

lada-frigorifica-tb-31a

  1. Volltop DC-35P

Frigiderul auto Volltop are o capacitate de 35 de litri și are marele avantaj că funcționează atât la curent continuu 12-24V, cât și la curent alternativ 115-230V. Carcasa frigiderului este confecționată din oțel, pentru a oferi o durată de viață mai mare. Termostatul electronic și panoul de comandă permit efectuarea setărilor pentru o funcționare optimă. Frigiderul auto este dotat cu un compresor silențios Colku. Volltop DC-35 poate răci până la -18ºC, adică poate fi utilizat ca și un congelator auto.  Vezi mai multe detalii aici.

lada-frigorifica-volltop-dc-35p

  1. Volltop DC-25P

Frigiderul auto Volltop DC-25P, are o capacitate de 25 litri. Volltop DC-25P are două funcții: atât frigider auto, pentru păstrarea alimentelor la rece, cât și ladă frigorifică cu funcție de congelare. Este alimentat la 12/24V, curent continuu, dar și la curent alternativ, 230V. Frigiderul auto are o carcasă confecționată din metal, care asigură o perioadă de folosire mai îndelungată și un design unic. Unitatea de comandă digitală ajută la setarea temperaturii, pentru o funcționare optimă. Are în dotare un compresor Colku, cu agent refrigerant, R134a.

Frigiderul auto Volltop DC-25P este ușor de manevrat, datorită dimensiunilor reduse, astfel putând fi utilizată în orice tip de autovehicul (autoturisme, autoutilitare, camioane, autocare, campere etc). De asemenea, frigiderul auto este ideal și pentru cei pasionați de drumeții, pentru șoferi de cursă lungă, sau chiar în excursii cu rulote. Vezi mai multe detalii aici.

lada-frigorifica-volltop-dc-25p

  1. Volltop Cooler DC-25DR

Frigiderul auto Volltop DC-25DR cu sertar poate fi folosit în cabinele autovehiculelor (camioane), cu spațiu limitat, încăpând în majoritatea cazurilor în sertarul aflat sub pat. Avantajele acestui frigider auto: consum redus de energie, capacitate de 25 litri. În plus, frigiderul auto ocupă puțin spațiu în cabină. Vezi specificațiile tehnice aici.

Ladă-frigorifică-Volltop-Cooler-DC-25DR-FDC-25DR

  1. IndelB TB 36

Frigiderul auto indelB TB 36 are o capacitate de 35.5 litri, consum de energie de 60W și o capacitate de răcire de până la -7ºC. Acest frigider a fost creat pentru a se potrivi în compartimentul special de sub patul de dormit din cabina șoferului. Sertarul culisant oferă un mod de depozitare economic, fără a ocupa spațiu important în cabină.

Frigiderul auto TB 36 este echipat cu un compresor foarte silențios, de tipul Secop BD35F (Danfoss), cunoscut pentru consumul mic de energie și performanța excelentă, în general. Frigiderul auto este dotat și cu un sistem de siguranță la înclinare (cabina), precum și cu un termostat manual și un coș interior retractabil. Vezi specificațiile tehnice aici.

lada-frigorifica-tb-36

>> Vezi aici toată gama de frigidere auto de la FomcoShop! <<

 

Dacă ești șofer de camion, atunci alege unul din cele 5 frigidere auto de mai sus și nu vei regreta! Vei economisi banii pe care îi cheltui în curse, pe băuturi și mâncare și te vei bucura de mâncare de-acasă, proaspătă. Nimic nu se compară cu acest lucru!

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu