Knorr-Bremse

Sisteme pentru vehicule utilitare

Knorr-Bremse este furnizorul cu rol de lider pe plan mondial pentru sisteme de franare şi de control pentru vehiculele utilitare si livreaza produse tuturor marilor producatori de vehicule utilitare din lume. Pe langa sisteme complete de franare, inclusiv sisteme de asistenta pentru conducatorii auto, gama produselor cuprinde si solutii legate de sistemul de tractiune, precum si acordarea de service in etapa after sales. Cu locatii de productie, desfacere si service, divizia sistemelor pentru vehicule utilitare este reprezentata in peste 20 de tari de pe intregul glob.
Divizia Sisteme Knorr-Bremse pentru vehicule utilitare a avut, in anul 2014, o cifra de afaceri de aproape 2,23 miliarde de Euro, avand 9.000 de angajati.

De la infiintarea in anul 1905, Knorr-Bremse s-a dezvoltat, devenind unul din liderii pe piata pentru sisteme de franare si sisteme on board pentru vehicule feroviare şi utilitare. Astazi, mai bine de un miliard de oameni isi incredinteaza securitatea produselor noastre. De aici rezulta pentru noi o responsabilitate deosebita care se extinde asupra tuturor domeniilor activitatilor noastre comerciale. Printre acestea se numara atat plasarea pe piaţa a unor produse si tehnologii sigure, fiabile si eficiente, cat si procesele noastre de productie care trebuie de asemenea sa indeplineasca cele mai inalte cerinte privind securitatea, calitatea si menajarea mediului ambiant. In calitate de companie activa pe plan international, noi consideram ca este de datoria noastra sa asiguram la toate locatiile noastre respectarea drepturilor omului si a normelor de munca recunoscute si sa ne angajam pe plan social la nivel global.
Tocmai in calitate de intreprindere de familie noi actionam dintotdeauna orientati spre viitor. Din acest motiv facem eforturi ca in domeniul nostru de activitate sa aducem o contributie la dezvoltarea durabila a economiei, a mediului ambiant si a societatii. In contextul nostru antreprenorial, intelegem durabilitatea ca pe o integrare a aspectelor economice, sociale si ecologice in activitatea comerciala. Nu numai ca ne asumam astfel o raspundere sociala în calitate de intreprindere, ci ne consolidam si orientarea comerciala. Actionand cu spirit de responsabilitate aducem o contributie esentiala la asigurarea viitorului companiei.
Website Oficial:

Knorr-Bremse

Service-ul nostru este autorizat pentru diagnoza si reparatii sisteme ABS/EBS de franare pentru semiremorci

Certificat Knorr-Bremseknorr bremse logo

Les commentaires sont fermés.